Despre Noi

Un brand tanar de aparatura pentru machiaj permanent dar cu o mare experienta. Desi tanar - brandul a fost infiintat in 2009. Amiea are multi ani de experienta in spate produsele MT Derm s-a lansat in 2008 cu aparatele Symphony I si Simphony II, aparate ce au fost foarte bine primite de profesionisti. Avand un portofoliu de inalta clasa pentru aparate de machiaj permanent, Amiea Linelle aparate de machiaj permanent.

AMIEA LINELLE - APARATE DE MACHIAJ PERMANENT

Aparatele Linelle pentru machiaj permanent sunt opere de arta ale ingineriei germane dezvoltate special pentru Amiea de liderul de piata.

AMIEA - CULORI DERMA SAFE

Fiecare Pigment derma safe este produs intr-un laborator specializat in culori pentru machiaj permanent si Tatoo din Berlin si trebuie sa treaca prin mai multe teste riguroase de calitate

CALITATE INALTA A MACHIAJULUI PERMANENT

Inalta calitate a aparatelor, acelor si accesoriilor Amiea fac ca munca cosmeticienilor si artistilor in machiaj permanent sa fie mult mai usoara.

MACHIAJUL PERMANENT SI AMIEA

Succesul machiajului permanent va sublinia frumusetea clientilor dumneavoastra. Conturul perfect al ochilor si sprancenelor lumineaza fata, conturul delicat al buzelor da senzualitate gurii. Corectiile executate corect ale buzelor , sprancenelor sau iregularitatilor pielii si a cicatricilor pot arata natural. Aparetele de machiaj permanent Amiea, pigmentii si cursurile formeaza un sistem perfect echilibrat care iti permite sa executi un machiaj permanent natural si frumos. Amiea este igienic , usor de folosit, fara efort.