FRUMUSETE DE DUTRATA IN MAINILE TALE!

Aparatele de machiaj permanent Amiea Linelle combina ultimul tip de tehnologie cu un design ergonomic . Sunt dezvoltate de producatori germani de top, exclusiv pentru Amiea. Aparatele Amiea Linelle sunt usor de folosit , extrem de precise si absolut igienice .

Fiecare aparat de machiaj permanent Amiea Linelle este compatibil cu un sistem de ace ,,Creatip''. Aceste module de ace igienice, sigilate sunt usor de schimbat si nu curg.

AMIEA LINELLE TWO MODELUL PERFECT PENTRU INCEPATORI

Consola '' Isteata'' si silentioasa este destul de compacta pentru a putea fi purtata chiar si la domiciliul clientilor. Ingeniosul si simplul modul de ace face ca schimbatul acestuia sa fie la fel de simplu ca deschiderea unui pix.

Click aici pentru mai multe informatii

amiea linelle supreme:FRUMUSETE DE ULTIMA GENERATIE

Amiea Linelle Supreme este aparatul dumneavoastra de ultima generatie pentru machiaj permanent. Controlul electronic asigura precizie constanta la cel mai mare nivel. Amiea Linelle Supreme va lasa sa va concentrati pe ceea ce faceti dumneavoastra mai bine, adica sa creati machiajul permanent ce dezvolta frumusetea naturala a clientului dumneavoastra.

Click aici pentru mai multe informatii